A-kwaliteit Carbid  De grootste van NL  Voor 16:00 besteld, morgen in huis  Milieuvriendelijk  Carbid 5 jaar houdbaar


Antwoord op al uw vragen over verzenden en betalen

1. Hoe kom ik in het bezit van een kortingscode?

Indien u geen vaste klant bij ons bent, is er een grote kans dat u niet in het bezit bent van een kortingscode. Op het moment dat u ons een like geeft op Facebook krijgt u van ons een kortingscode toegestuurd. Heeft u geen Facebook maar wilt u wel een kortingscode, neem dan contact met ons op!

2. Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Uw bestelling wordt, wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur besteld en betaald, binnen 24 uur geleverd. Tijdens zon- en feestdagen kan worden afgeweken van dit tijdvak.

3. Hoe worden de verzendkosten bij jullie bepaald?

De verzendkosten worden op basis van gewicht en volume berekend.

4. Kan ik een BTW bon krijgen?

Wij versturen altijd een BTW-bon. Deze bon is ook gelijk uw garantie bewijs voor uw aankoop.

5. Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?

U kunt bij Oudjaarswinkel op meerdere manieren betalen, te noemen:

  • iDEAL
  • SOFORT Banking
  • Bancontant/ Mister Cash
  • Betalen door overboeking
  • Betalen tijdens afhalen
  • Betalen aan de deur (rembours)

6. Hebben jullie IDEAL?

Natuurlijk hebben wij iDEAL. Middels een SSL verbinding kunt u bij ons snel, veilig en vertrouwd uw bestelling afrekenen. 

7. Krijg ik een betaalbevestiging en een verzendbewijs?

Ja, u krijgt een betaalbevestiging op het moment dat het openstaande factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Op het moment van verzenden, ontvangt een verzendbewijs met een track en trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.

8. Door wie wordt het pakket geleverd?

Wij hebben een transportcontract met ADR gecertificeerde koerier. Door welk bedrijf uw bestelling wordt geleverd is afhankelijk van hetgeen u heeft besteld en wat het totaal gewicht van uw bestelling is. 

9. Kan ik probleemloos retourneren?

Indien u ontevreden bent over uw bestelling kunt u uw bestelling probleemloos retourneren. Op het moment dat u uw bestelling wilt retourneren dient u contact op te nemen met ons.

10. Hoe wordt mijn pakket geleverd?

Aan het verzenden van onze producten hanteren wij strikt de ADR verpakkingsvoorwaarden. Uw pakket wordt daardoor te allen tijde 100% lucht- en waterdicht (in een UN gekeurde verpakking) verpakt en voorzien van de juiste veiligheidsetiketten. Uw bestelling wordt met de grootste zorg verwerkt en naar u verzonden. 

© 2012 - 2024 Oudjaarswinkel.nl | Carbid kopen & melkbus kopen = carbid schieten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel