A-kwaliteit Carbid  De grootste van NL  Voor 16:00 besteld, morgen in huis  Milieuvriendelijk  Carbid 5 jaar houdbaar


Antwoord op al uw vragen over onze website

1. Waar is jullie website gemaakt?

Onze website met huisstijl hebben wij zelf ontworpen en geschreven. De software van onze webwinkel wordt ondersteunt door www.mijnwebwinkel.nl.

2. Is alle tekst op jullie website zelf getypt?

Wij hebben onze website zelf ontworpen en geschreven. Alle afbeeldingen zijn door ons zelf gefotografeerd en eventueel bewerkt. Op de content van onze website is het octrooirecht van toepassing.

3. Ik zoek een kortingscode voor jullie website, waar kan ik een kortingscode vinden?

Indien u geen vaste klant bij ons bent, is er een grote kans dat u niet in het bezit bent van een kortingscode. Op het moment dat u ons een like geeft op Facebook krijgt u van ons een kortingscode toegestuurd. Heeft u geen Facebook maar wilt u wel een kortingscode, neem dan contact met ons op!

4. Krijg ik daadwerkelijk wat de productafbeelding laat zien?

Ja, de productafbeeldingen zijn gelijk aan het geen dat u van ons zult krijgen. De verpakkingen (emmers of zakken) wijken soms af van vorm, inhoud en/ of kleur. Uw bestelling wordt te allen tijde lucht- en waterdicht verzonden.

5. Zijn alle artikelen op jullie website speciaal geselecteerd?

Alle artikelen op onze website zijn uitgebreid door ons getest. Alleen artikelen welke goedgekeurd zijn voor het carbid schieten worden op onze website geplaatst. Voor melkbussen wordt hiervan afgeweken gezien het feit alle melkbussen op onze website nog niet gereed zijn gemaakt voor het carbid schieten.

6. Op sommige pagina’s wordt niets weergegeven hoe kan dit?

Wij werken elke dag aan het verbeteren van onze website en content. Het gebruikersgemak staat bij ons op #1. Het kan daardoor voorkomen dat een pagina soms een paar uur uit de lucht is.

7. Wat wordt er met mijn persoonsgegevens gedaan?

Uw gegevens worden opgeslagen in ons administratiesysteem. Wij verstekken nooit persoonsgegevens aan derden. Indien u zich aangemeld heeft voor onze nieuwsbrief, kunt een enkele keer per jaar een nieuwsbrief van ons verwachten.

8. Ik zoek een product, kan ik een product zoeken op jullie website?

Ja, dit is mogelijk met onze zoekbalk. De zoekbalk is rechtsboven op onze website weergegeven. 

9. Een pagina wordt niet goed weergegeven op mijn internetbrowser hoe kan dit?

Onze website is responsive, dat betekend dat onze website zich aanpast aan uw beeldformaat. Helaas is onze website niet geschikt voor Internet Explorer (IE9 of ouder). Voor alle andere webbrowsers is onze website wel beschikbaar.

10. Kan ik ook een account aanmaken op jullie website?

Nee, dit is niet mogelijk. Wel kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Indien u vaker bij ons wilt bestellen, kunt u in uw winkelwagen er voor kiezen om uw gegevens op te slaan. U hoeft dan bij uw volgende bestelling uw gegevens niet nogmaals in te vullen.     

© 2012 - 2024 Oudjaarswinkel.nl | Carbid kopen & melkbus kopen = carbid schieten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel